Personel taşımacılığını; bilgi, tecrübe ve ilkeli hizmet anlayışıyla sürdüren firmamız, hizmet sunduğu firmaların personellerini konforlu ve güvenli olarak, talep edilen lokasyona ulaştırmayı hedef edinmiştir. Deneyimli, güler yüzlü, uzman, kaliteli personelimizle istenilen zamanda, dakik hizmet sunuyoruz.

Personel taşımacılığı çalışanlarımız, kurumsal kimliğimize ve markamıza ait özel işaretler taşıyan, standart tip giyimleri ile farklılığımızı ifade ediyor. Tüm sürücülerimiz için gerekli olan tüm belge ve raporları güncel olarak takip ederek, sürekli kontroller ile kurumsal kaynak planlama yazılımı gibi dijital platformlarda arşivliyoruz. Personel taşımacılığı sürücülerimizin gerekli belge ve sertifikasyonlarını sağlamakla birlikte, “Psikoteknik Yeterlilik” belgesi ve “Güvenli Sürüş Teknikleri” eğitimleri almasını sağlıyoruz. Belge ve raporların takibinin yanı sıra denetim birimimizle düzenlediğimiz denetimlerle araçlarda bulunması zorunlu olan ekipmanların kontrolünü sağlıyor, kuralların uygulandığından emin oluyoruz.

Personel taşımacılığı için ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunmak üzere; istenilen marka ve modelde, geniş araç filosu ile faaliyet gösteriyoruz. REİSLER ailesi olarak üst yönetim, yönetici, proje ekibi ve sürücü kadrosu ile birlikte, müşterilerimizin gitmek istedikleri lokasyona huzur ve güvenle ulaşması için sonsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile hizmet sunuyoruz.

Hizmetimizi, ISO9001, ISO14001 ve OHSAS18001 standartları çerçevesinde gerçekleştiren firmamız, mevcut platformda yenilikleri takip ederek, çevreye duyarlı, insan haklarına saygılı, yüksek kaliteli standartları ile hizmet sunma anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir